sunbeam

Gratis (min katt) sitter rakt nedanför tvn och ser på pippi långstrump, det ligger leksaker fulla golvet, linus på plats på dagis och solstrålarna bryter sig fram mellan molnen och in genom fönstret. Känns som att det kommer bli en bra dag! Ska byta luften i mina lungor med hjälp av en promenad och sen duscha av mig gårdagen!

Vid 12 tiden ska jag ner på stan och dejta Åsa. Hon ska bjuda mig på lunch, slå den du!
När jag ändå är på stan ska Åsa följa mig på Clive Russel och ta en titt på mina råbilder. Få se hur dom blev, om man ser ut som en männisch=)
Ännu lite senare idag ska jag och Åsa till Bella, få se vad vi hittar på. Var alldeles för längesen jag umgicks med Bella!
Lär väl vara kaos i hennes lägenhet. Hon håller på att renovera köket, men tror resultatet kommer bli kanoners!

Så otroligt skönt det är att kliva upp i tid om mornarna. Man hinner med så mycket och får ta del av hela dan! Synd bara att man har ett jobb som gör att dygnet hellre ska vridas åt andra hållet. Skulle vilja ha ett vanligt dagstidsjobb istället för att bara jobba kvällar/nätter. Nåja, får mig väl ett så småningom.

fyndarstråket

Har suttit på tradera nu några dagar i sträck och ålat mig fram bland alla grejer. En sak föll mig på läpparna direkt, så jag gav mig fan på att den ska jag ha! Min blev den också. Inte alls för någon stor peng dessutom.
Så otroligt charmig mandelkvarn! 70kr och den landade i mina händer.

Saknar


rösta på min!

Rösta på min egendesignade bikini på Nelly.com!


fast i 50 talet

Tänk att man kan vara så besatt av ett årtionde?
Vi pratar hela tiden om att man är född fel årtionde, men det finns ingenting vi kan göra åt det. Nä, jag sörjer inte. Jag tycker att vi 50tals entusiaster inte bör tänka att man är född fel årtionde, utan att vi är födda nu för att hålla det vid liv! Det är bara synd att 50 talets alla ting är så dyra idag. Hade pengarna funnits i min börs hade jag aldrig slutat fynda bilar, kläder, möbler, porslin etc.
Just nu så sitter jag och dreglar vid datorn. Porslin och serviser ÅH.
berså, zebra. adam och spisa ribb är mina absoluta favoriter.. Tänk att få bjuda en väninna på en kaffetår i en alldeles äkta zebrakopp. Eller servera kallskuret i ett bersåuppläggningsfat.

En dag ska jag ta mig råd att tillfredsställa mitt porslinsug.




1.Spisa ribb
2.Adam
3.Zebra
4.Berså

döden måste ju vara fan så mycket trevligare än livet




Det var nog helt enkelt inte tänkt att jag skulle röra mig utanför huset idag.

*Fastkörning i snöovädret
*Krock (eller vad det nu var?) med en plogande traktor
*Öl över hela mitt spelbord och mig = stängt bord i ca 30 min. mitt i rushtimmarna
*Glassplitter fulla kläderna och armen
*förstörd kortlek & dåligt humör = dåligt spel, dålig procent

Är glad att jag inte körde fast igen på vägen hem, för det fattades ju som bara det eller hur.

Känns ju extremt bra att ge mor och far ännu mer utgifter när det gäller 850n. För kan bli knepigt att ta reda på vem som körde traktorn och ordna det på så vis. Var tydligen inte nog med att luftmassemätaren redan gett upp. Även om olyckan nu ikväll inte var mitt fel, men hade ju kunnat vara hemma istället för att åka till Ursviken före jobbet, då hade det aldrig hänt..

Alltid lätt att vara efterklok antar jag, MEN GUDFÖRBANNAT VAD DET BARA HÄNDER SKIT HELA TIDEN.

Ja, men du. När jag ändå är på pessimist spåret, var i helvete tog våren vägen? Solen och 2+ grader gör ju en piggare och på bättre humör. Men nejnej inte får vi vara det inte. 30-40cm snö till behövs ju! Och en mysig storm denna helg då Sarah jobbar och måste köra bil där vid 03.00 tiden då det är oplogat och trevligt.

Tar det aldrig slut..?

om allt har en mening,

Varför? Det skulle funka, ha betydelse och mening om han bara förstod. Varför gör han inte det? Det är vad jag behöver mest, för att jag ska funka överhuvudtaget. Att han ska förstå, acceptera och finnas där.
Om han inte förstår det, då kanske det är fel sätt?... Hur ska jag veta?

Hur fan ska man förklara för en storebror att hans lillasyster är "defekt", på ett sätt som gör att han förstår det?
Eller stämmer det alls? Är hon ens det?

VEM I HELVETE SKA MAN TRO, NÄR MAN INTE TROR PÅ SIG SJÄLV
kom då fan inte med några religösa kommentarer..

Och när man väl gjort ett försök, förklarat i bästa mån. Hur i satan kan han då ställa ett sånt ultimatum? Förstod han inte ett ord av vad jag just sa? Hur.., hur fasen kan han göra det efter vad jag just berättat? Ungefär som att säga "där ligger Leva, och där ligger Dö. Läs på skyltarna och välj själv var du går." -När jag just berättat att jag är BLIND.
Och hur fan kan han ta det personligt, när det verkligen är allt annat förutom personligt? Tack, ge mitt samvete ännu mer stryk. Sparka på den som ligger. Min hylla med "samvetesmord" kring familjen är ju inte redan överfull, så gör det, tryck in ännu mer. Ja men tryck in massor då du ändå håller på! Speciellt utav det som inte ens hör hemma där! ..

Vet du vad? Mina hyllor håller inte längre.

"Skyll dig själv"

wünderbar dag

Så otroligt mycket man kan rensa huvet bara av att köra skoter! Okej, finvädret gjorde ju sin del också. Hade ju som inte varit samma sak om det var kallt och mulet.

träskor-världens bästa uppfinning

Näe, vet du vad. Blir inget personalmöte för mig ikväll. Är inte obligatoriskt vad jag vet så åker till petra och micke istället! Eftersom vi pratade på uppgraderingen i torsdags så vet jag ändå vad som ska sägas.

Haha.. Fick några blickar på Maxi när jag haltade runt i mina träskor med "snart är det lördag igen" tröjan, kråkbo frilla, en rinnande snus i käften och ringar under ögonen. Undra vafan folk tänkte om mig. Men men, det bjuder jag på! Jag sminkar mig inte så fort jag måste gå utanför dörren, och jag spenderar inte timmar framför spegeln för att sätta upp mitt hår i en snygg frisyr för att handla lite mjölk. Jag tillåter helt enkelt mig själv att vara mänsklig. Säg vad du vill men jag trivs med mitt avslappnade jag och accepterar mig själv som risig. Våga vara söndag!

Har planerat måndag och tisdag nu också. I morgon afton åker jag till Flarken! Jag och Fia ska köra skoter och grilla lunch i skogen på tisdag^^ Mysigt! Håll tummarna med oss om fint väder bara.

Nu är jag i det där läget att jag är så kissnödig att jag nästan dör, men finner ingen ork till att gå hela vägen till toan. Bara tanken på att måsta stiga upp ur soffan som aldrig varit så skön, gör att jag bara vill skjuta mig själv i huvet. ÅH



trasdocka

Igår var den efterlängtade inflyttnings/födelsedagsfesten på Ängesvägen hos Elin!
Det började ju bra, tills jag, peji och fittan började busbråka. Jag minns ingenting av vad som hände, men jag var i trapphuset, sen när jag kom in i lägenheten igen så hade jag ett jack i knäet, ett hål i handen och massor med blåmärken och sår. Peji sa att jag kraschat i trappen tydligen.. haha. Måste ha slagit i huvudet också.
Blev omplåstrad av söta Fia och Elin sen fortsatte festen^^
Kring 11-12 tiden bar det iväg mot krogen. Åkte Kapitän med Krånkan dit med lite omvägar runt stan, det har jag saknat!

Nu sitter jag med plåster överallt med min "snart är det lördag igen" t-shirt. Håret står åt alla håll men jag är pigg och kry, inte alls bakfull faktiskt. Snarare rastlös! Är jätte eggad, vill hitta på något. Synd bara att jag har personalmöte ikväll så kan som inte planera något..

Näe, färdigskrivet för nu. Solbacken - handla med mor=)

puss

do you believe in magic

Broder tuck har fått komma hem från sjukan idag! Han är rak i ryggen istället för 90 graders vinkeln som han hade tidigare. HOMECOMING PARTY OCH HELA BIBBAN, nja inte riktigt men god middag iallafall. Grillat!
(Det är nu konstaterat att det är ett diskbråck som spökar, så blir hårdträning och rehab ett tag framöver för Robin.)

Kvartöversju slutar min kära väninna Fia jobba, då kommer hon till mig, tar del av go´middan och umgås fram tills att jag börjar jobba. Är på Mollys ikväll för första gången! Lär nog gå bra det, bara jag hittar till BJ bordet. Har inte ens varit in på stället på min fritid så.

Ska ni ut ikväll så kom förbi på Mollys, säg hej och offra två tjugor i spelet;)

Eleganten i från vidderna

Kom just från en uppföljning på jobbet. Var ett litet prov, sen fikade vi på Calles och började diskutera kring cherryfesten vi ska ha tillsammans med Piteå. Fick även veta att det blir en branschfest på påskdan, inte dumt!
Nu sitter jag hos Elin, hon duschar och vi ska alldeles strax slå igång eleganten i från vidderna. Sist vi skulle se den så missade vi att det var 2 disc, så vi såg extramaterialet! Blev lite snopet.
Skratta ni, men är väl inte så jävla lätt för två jätte ivriga meduzabrudar som bara vill se filmen NUNUNU, när disc 1 är gömd bakom ett texthäfte inuti fodralet..:P (oj så töntigt det lät med "meduzabrudar" men ni förstår iaf poängen)
Nu är kvinnan ren, så ska ställa bort datorn!

"Jag föddes i en motvind, där allting var emot. Jag lärde mig att klara mig mot allehanda hot. Jag var en slips i vinden, som bodde i en backe. Och när dom sa att jag var ful så visa jag min nacke. Bara man är fantastisk, bara man är fantastisk, bara man är fantastisk, så ordnar sig allting!"

lite roar små, och mättar.

Här kan man inte lämna toadörren öppen, för då sprids det tops överallt. Jag förstår inte riktigt, är det verkligen gott att äta bomullen på topsen? Och hur kul kan det vara att leka med en tops?
Jag tror att mina katter har ätstörningar och äter bomull för att inte plågas av hungern i deras diet.

Jävla djurjävel

Månen har en kraft som förnuftet aldrig haft, och aldrig får, och då går det som det går






Idag har jag varit på min första akupunktur behandling. Lär väl behövas några besök innan jag märker någon skillnad skulle jag gissa, men måste säga att man kände sig lite dum när man satt med 5 nålar pekandes åt alla håll, i varje öra. Ja, det stämmer i ÖRONEN!
Har även varit hos Robin på lassa, fick träffa den omtalade "uppreparn" hähä.. Är en karl som också ligger inne, varje gång någon går förbi skriker han HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ, när han får medicin säger han TACK TACK TACK TACK TACK, och när sköterskan går säger han HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ. Lustig filur det där.. Finns tydligen repeatknappar i huvudet också.
Vid 18 tiden kom Sofia, då åkte vi till Robin igen en kort sväng, sen hem och spela chicago(ovanligt). Fia klarar inte av att vara med mig utan att spela chicago tydligen, hon sa det själv!:P
Mitt i allt spelande så började vi lyssna på "depp" låtar och prata om alla låtar som man kopplar till svackor i det förflutna och av någon anledning fastnade jag i det så nu nöter jag, på både gott och ont. När jag ändå lyssnar på låtar som väcker minnen passar jag även på att gå genom gamla bilder, bla. från Vännäs. Jag får fortfarande den där knipande känslan i magen när jag tittar på dem. Tycker att det borde släppt efter 4 år men icket.

Varför är det så att med de minnen där man vill komma ihåg känslan av det som var bra, känner man bara det som var dåligt? Och det som man bör för sin egen skull komma ihåg det dåliga, då tänker man bara på det som var bra?

Skulle önska att man kunde stänga av huvudet ibland, bara en stund!

(från mitt rum i Vännäs)

dreaming big and blue

Ligger i min säng med min ena katt Sören sovandes brevid mig. Har just hittat en låt som jag sökt i ungefär 2,5 år nu så lyckan över det är obeskrivlig! (Wedding Theme From Candy - Johnette Napoltano)
Min dag började 13.30 idag, förstår inte att jag kunde sova så länge. Blev arg då jag vaknade, hela dagen var ju borta och förstörd! Hatar verkligen att vakna så sent, får panik.. Ska börja ställa min väckare, kan inte lita på min "inbyggda" längre.

Kändes bättre då jag väl klivit upp och tagit mig en kopp kaffe, dessutom var ju min älskade storebror Robin hemma på permis från sjukan! (Han har haft så värk i ryggen, röven och benen att han knappt kunnat gå. Började för 5 veckor sedan och har bara blivit värre. Vad som är fel finns fortfarande inget definitivt svar på. De har hittat något i hans rygg på en röntgenplåt och misstänker akut diskbråck.)
Har verkligen inte kunnat sova de nätter han legat inne.. Han skulle egentligen åka tillbaka i morgon men värken tog nästan kål på honom så han åkte tillbaka redan ikväll, vilket resulterar i att jag återigen ligger här sömnlös. Jag vet inte varför men det tar mycket ondare i mig då Robin inte mår bra än då jag själv mår dåligt.. Skjuter nästan hellre mig själv i huvudet än att se honom lida. Kan nog inte förklara detta bättre än att jag helt enkelt verkligen älskar honom.

Nog om detta, jag hade inte alls planerat ett långt inlägg men har ju ändå inget annat för mig så.

De senaste dagarna har jag funderat väldigt mycket. Jag tror att jag har bestämt mig vad jag vill nu. Vad jag vill ha ut av mig själv och vad jag vill göra av mitt liv. Jag har en hejdundrans plan, och tänker inte ge mig. Som en klok vän sa, se alla problem och hinder som en utmaning i taget.
Jag tror att jag fått mig en helt ny syn på livet. Hur jag lyckats med detta kan jag inte riktigt svara på men det har gått åt väldans många timmar av funderande.
Ska i och med detta försöka att inte koncentrera mig på motgångarna, utan på uppgången efter "mindre svackor". Finns ingen väg som är helt slät, inte ens den nyasfalterade.
Meeen ibland är det som så svårt. Och av någon anledning så tillåter man sig själv att vara pessimist. Man tappar bort engagemanget och hittar det inte, som att leta efter något viktigt i en tom ficka.
Vart fan tog det vägen?

Förbannat vad jag lessnar på mig själv ibland.

"Stop all this weeping, swallow your pride
You will not die, it's not poison"







thanks a lot

En låtrackare har klamrat sig fast innanför mitt skallben och går runt runt.. hemskt bra är den ju faktiskt! För dig som blev så nyfiken nu att du inte vet var du ska vända dig så heter låten som rubriken, Thanks A Lot - Neko Case.


Sarah Erika Lundquist, 20 år, Skellefteå. Bor tillfälligt hos mina föräldrar med mina två katter. Jobbar deltid som croupier & är i övrigt arbetssökande.