So shed those dowdy feathers and fly

Då var denna jobbhelg över!

I morgon är det måndag. En måndag då jag ska hinna med mer än jag egentligen kan. Jag har 3 viktiga telefonsamtal jag måste göra, eventuellt 4. Förutom det är det utbildning i vanlig ordning plus lite jobb på klubben och några ärenden. Det är väldigt mycket planering som ska göras, planering utav en massa saker.
Jag gruvar mig.. Borde inte göra det men jag gör det ändå! Jag är nervös, jag har prestationsångest och bara helt enkelt gruvgruvar mig! Usch.

Men det kommer bli bra! Det måste bli bra och därför kommer det bli bra.
Det känns skönt att ta tag i en massa grejer. Få lite ur världen!


Don't be so scared of changing and rearranging yourself
It's time for jumping down from the shelf

My Jekyll doesn't hide






Idag sov jag till kl 2!!! ojojoj... Men var faktiskt medvetet. Var helt död igår på jobbet. Inte lätt att hålla sig vaken till 3 då jag i vanliga fall går i säng halv 10-10.
Är hockey på allstar ikväll så ska börja lite tidigare. Förhoppningsvis får jag ihop en rejäl omsättning:)

Blev överlycklig igår då jag kom till allstar och såg att det var en röd kortlek i skon! Älskar de röda lekarna. Men som vanligt ska min tur gå åt pipsvängen. En karl spall ut sin öl över hela blackjackbordet så blev tvungen att kassera leken... Så ikväll har jag en svart lek. Bajs.

I alla fulla fall. Jag, Tina, Kalle, Kotte och Rickie försökte komma på något att göra idag. Blev som vanligt int så mycket. Klippte Rickies gammhår, det var allt! Nu sitter jag och laddar för kvällen. Har ju kanske chans till en till skumpa ikväll! Vore ju hemskt trevligt.

Näe! Nu ska jag koka mig nå kaffe och börja göra något åt mitt yttre!




Feeling like I ought to sleep
Spinning room is sinking deep
Searching for something to say
Waiting for the break of day


Tuesday's gone

För er som inte vet eller har förstått det så går jag maskinförarutbildning. Just nu gör vi infiltrationer och husgrunder i Kornhällan. Och idag skulle en i gruppen fara med L60e:n och lossa en swimmingpool några km bort. På vägen tillbaka körde han lite väl fort och såg inte ett gupp efter vägen vilket ledde till att bakdelen lätta och han sladda framåter över vägen en bit sen ner i diket och välte. Otäckt! Men gick otroligt bra ändå. Inga skador alls på Chris, och traktorn fick väl nån liten kyss men inga större skador.

Det var vid halv 11 tiden, vi åkte dit direkt med bilen och L60f:en, slet upp traktorn så att den stod upprätt och ringde swecon. Tog 1,5tim för swecon gubben att komma dit, var ju mitt i lunchen.
Ungefär vid halv 3 tiden tog vi oss därifrån! Så ingen lunch blev äten idag, men som tur var kom Åsa till undsättning med en massa vatten och kakor:) Puss på Åsa!

Förövrigt hade jag tisdag idag... Blev skitstressad då Patrik sa att det var torsdag!
Vafaan vars tar dagarna vägen?


I dont wanna break your heart, I just want a brand new start






Förkylningen vill inte ge sig. Förbaskat envis är den.. Less!

Har just kommit hem från en biokväll med min mor! Det händer inte ofta. Faktiskt så sällan att vi har helt enkelt inte gått på bio bara vi två förr av någon konstig anledning. Det var riktigt mysigt:) Och filmen! Haha åh, jag ler inombords då jag tänker på den. Den var riktigt bra. "I Rymden Finns Inga Känslor" rekommenderas starkt.

Känns konstigt, men jag blev på något vis inspirerad av Bill Skarsgårds roll. Just nu behöver jag ett tydligare mönster i min vardag. Låter skittråkigt jag vet. Men bara för en period. Jag menar, följer man ett "schema" så får man ett resultat som stämmer med förväntningarna.

Är bara så mycket som snurrar i mitt huvud nu. Måste organisera, planera, ta tag i! Behöver ett typ av schema för att få saker gjort. Så med andra ord, om jag nu ska göra det, och inte kan lösa det på något annat vis så kommer mitt liv vara väldigt inrutat ett tag framöver.
Men det gör ingenting.. Näe, det gör det inte. Jag är positiv:) A woman's gotta do what a woman's gotta do!






(Två av soundtracken från filmen, mkt bra)








Don't you let me go let me go tonight

Train kept A-Rollin'

Oj, det är verkligen väldigt länge sen jag skrev här.. Har haft väldigt fullt upp och inte alls engagerat mig i bloggen.

Jag har börjat inse hur skönt det kan vara utan alla dessa tekniska saker. Mobil, dator, tv etc. Hela veckan i rättvik hade jag noll ström i telefonen och det går inte förklara hur skönt det var!
Datorn sitter jag inte alls ofta vid. Kollar facebook lite då och då, min mail och blocket. That's it.

Hur som helst, en uppdatering.

Nu i augusti började jag maskinförarutbildning, och det är nog det bästa jag gjort i mitt liv. Veckorna har aldrig gått så fort, och helgerna har aldrig varit så sega. Det är verkligen min grej:)

Jag har efter många om och men tillslut gått med i bilklubben pentagon road devils. Så är nu stolt medlem! Vi hade invigning förra helgen och raggarkampen. Gick riktigt bra:)

Jag har sålt båda mina bilar nu också. Så är helt utan! Ska vara fodervärd åt kalles PV, så hjälper han att skruva igång den nu. Sen blir det att bruksa med den i höst/vinter. Till våren blir det att skaffa en egen pärla.

Nu i september ska jag ta folkracelicens och börja tävla nästa år! Woho!

Bara en mindre sammanställning på hur fullt upp jag haft och kommer ha:
Skola på veckor, jobb på helger, jobba på klubben, stöka igång PVn, ta folkracelicensen, älgjakt, tentor, har själv anordnat personalfest och klassfest + present till våran lärare som fyllde 60, varit på classic car week i rättvik. Är nog mer också, kommer dock inte på något mer just nu.

Ibland tar jag nog på mig lite mer än vad jag har tid med. Men det är ju roligt:) Får helt enkelt skylla mig själv!

Ikväll blir det bara en lugn kväll, då jag faktiskt inte har något "måste" alls! Väldigt skönt. Så blir nog film hos Jonas som det verkar, sen gå i säng. Ska upp kl 5 för att göra min som det verkar sista praktikdag på rönnskär. Sen blir det tekniska i Kåge dom resterande 4 dagarna av praktikperioden.


Kan dröja innan nästa inlägg, men kan lika gärna bli ett nytt imorn! Den som lever får se!

I've got this yearning, burning
Yearning feelin' inside me
Ooh, deep inside me
And it feels so good
!


Sarah Erika Lundquist, 20 år, Skellefteå. Bor tillfälligt hos mina föräldrar med mina två katter. Jobbar deltid som croupier & är i övrigt arbetssökande.